Hoofdinhoud

Vanaf 2023 kun je bij Prodentics ook terecht wanneer je last hebt van kaakgewrichtsklachten. Tandarts voor orthodontie Lorena komt namelijk vanaf januari ons team versterken. Heb je pijn of vermoeidheid van de kauwspieren? Kun je jouw mond niet goed openen? Heb jij abnormale slijtage van je gebit? Of heb je vaak hoofdpijn? Deze klachten kunnen mogelijk door kaakgewrichtsbehandelingen verholpen worden. Plan daarom een eerste consult in bij Lorena. 

Tandarts voor orthodontie Lorena; 'Veel mensen lopen met dit soort klachten en weten niet dat deze veroorzaakt kunnen worden door kaakgewrichtsproblemen. Het is aan mij en mijn collega's om mensen de juise vragen te stellen en ze te informeren over de mogelijke behandelingen". Tandarts voor orthodontie Lorena is door het volgen van de Master in interdisciplinary orthodontics and orthopedics aan de Universidad de Lleida gespecialiseerd in het verhelpen van kaakgewrichtsklachten. Wil je weten welke signalen aanleiding kunnen zijn voor het maken van een afspraak voor een eerste consult?

 

Meer informatie over kaakgewrichtsklachten >

 

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen van Prodentics? Wij helpen je graag!