Hoofdinhoud

Bij Tandartspraktijk Prodentics zijn we ontzettend trots op onze positieve referenties. We doen dan ook dagelijks ons uiterste best om mensen op een betrokken en professionele wijze van mondzorg te voorzien. Check via onderstaande widgets hoe mensen dit ervaren. 

 

Wilt u ook een online referentie over tandartspraktijk Prodentics schrijven? Klik dan op een van de onderstaande widgets of vul het referentie formulier in wat onder de widgets wordt weergeveven. Wilt u ons persoonlijk feedback geven? Bel dan naar 0344 616 151 om een afspraak te plannen.   

Referentie toevoegen

Door: D.A. Lith

Gelukkig staat de menselijke maat voorop bij deze tandartspraktijk. De wachttijd is gering, het gehele team van baliemedewerksters tot en met de tandartsen zijn aardig en klantvriendelijk. Als je vragen hebt, wordt er tijd voor je genomen om deze te beantwoorden of volgt een goede uitleg. Heb goede ervaring met het vakmanschap van de mondhygiënistes en de tandartsen. Kortom: een hele fijne tandartspraktijk en vooral op deze wijze doorgaan.


Door: S. Willemsen

Je hoeft nooit lang te wachten. Heel vriendelijk personeel, van baliemedewerksters tot tandarts en alles wat er nog tussenin zit. Duidelijke uitleg tijdens behandeling en gaan zeer zorgvuldig te werk. Fijne praktijk.


Door: Cor van Rootselaar

Ik ben uiterst professioneel geholpen. Mijn brug zit uitstekend. Daarnaast is men uiterst vriendelijk tijdens de behandeling.


Door: M hol

Heel lieve mensen


Door: Anneke Koster

Goed geholpen, tevreden. Omgeving, wachtruimte en receptie aangenaam veranderd. Succes.


Door: ACC Renshof Bakker

Vriendelijke en zeer accurate behandeling


Door: Renske

Zeer goed geholpen. Ze willen ook echt niet uitlopen met afspraken. Dus meestal hoef je niet lang te wachten. Gebeurt het toch een keer dan bieden ze gelijk excuses aan. Heel fijn om die te ontvangen. En altijd goede zorg, ook als we met spoed een keer met de kinderen langs moeten komen. En heel geduldig en legt echt uit wat ze gaat doen.


Door: Jeroen Adan

Zeer vriendelijke en geduldige tandarts


Door: peter slot

wat een hele lieve en goede tandarts is erbij gekomen had een wortelkanaal behandeling en het was zeer goed snel gedaan ze verstaat haar vak een dikke 10 +


Door: Bert Roelofs

Fijne tandarts praktijk. Persoonlijk, kwalitatief goed en goede zorg door het hele team


Door: C.J. Meems

Prima behandeld. Secuur en netjes. Kon snel terecht.


Door: Van Wijk

Top tandarts, fijn behandeld


Door: Janneke

Vandaag afspraak gehad bij Elisabeth. ze was weer een weekje in Nederland. Zo fijn! Ze neemt alle tijd voor de behandeling, en daarbij is er ook nog gelegenheid om gezellig te kletsen. Ook de zorg van de assistente was geweldig! in één woord: TOP! Hele fijne tandartsenpraktijk!


Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!