Hoofdinhoud

Wil je met spoed naar de tandarts? Heb je pijn of klacht en wil je graag snel gezien worden? Bel tijdens onze openingstijden naar 0344-616151. Zo kunnen wij inschatten hoe we je het beste kunnen helpen en de juiste tijd in onze agenda reserveren. Spoed- en pijngevallen hebben in onze tandartspraktijk waar mogelijk altijd voorrang. Indien je op tijd belt of langskomt ('vroeg' in de ochtend) kun je vrijwel altijd dezelfde dag nog geholpen worden. Zijn we gesloten, bel dan 0900-8602 (€0.90 per gesprek). Dit is het nummer van de Tandartsspoedpraktijk met vestigingen in Nijmegen en Utrecht.

 

Internetagenda niet gebruiken voor spoedafspraak

We vragen je uitdrukkelijk om de internetagenda niet te gebruiken voor het zelf plannen van een afspraak indien je met spoed terecht wil. Via de internetagenda kun je in zo'n geval alleen een controle plannen. Hiervoor staat standaard 15 minuten. In veel gevallen reserveren we graag meer dan 15 minuten tijd om je te helpen. Als je ons belt, weten we bovendien beter wat er aan de hand is en kunnen we een passende afspraak plannen bij de juiste behandelaar. 

 

Geen vaste patiënt van Prodentics?

Ben je niet ingeschreven bij Prodentics en kom je voor een spoedconsult of behandeling bij ons? Na de spoed afspraak dien je direct af te rekenen. Neem ook altijd je legitimatiebewijs, je zorgverzekeringspas en je medicatieoverzicht mee. Op die manier kunnen we je beter helpen.

 

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!