Hoofdinhoud

Guided Biofilm Therapy (GBT) is een behandelconcept uit Zwitserland dat zich richt op het comfortabel verwijderen van plaque (biofilm) en aanslag. Met PLUS-poeder, lucht en warm water (38 graden) verwijderen de top opgeleide mondhygiënisten van Prodentics in Tiel biofilm en aanslag met behulp van het AIRFLOW Prophylaxis Master apparaat.

Om zo lang mogelijk zonder ongemak te kunnen genieten van eten en drinken is het belangrijk om goed voor je gebit te zorgen. Daarnaast dragen een stralend en schoon gebit bij aan een verzorgde uitstraling. In je mond leven immers zo'n tien miljard bacteriën die zich hechten aan jouw tanden en kiezen. Door ophoping van deze bacteriën ontstaat tandplak. Als tandplak niet wordt verwijderd kan dit leiden tot (ernstige) problemen. Daarom is het belangrijk om regelmatig de mondhygiënist te bezoeken om professioneel tandplak en aanslag te verwijderen.

 

Maak een afspraak

 

Wil je meer informatie over de werkwijze van de mondhygiënisten van tandartspraktijk Prodentics in Tiel? 

 

Meer informatie

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!