Hoofdinhoud

De 4 kernwaarden van Tandartspraktijk Prodentics zijn professionaliteit, betrokkenheid, dienstbaarheid en humor. De mix van onze waarden maakt ons een tandartspraktijk in Tiel waar je op een fijne manier terecht kunt voor kwalitatief goede mondzorg. Hieronder kunt u lezen hoe we dit realiseren.

 

Profesionaliteit

Professionaliteit betekent bij tandartspraktijk Prodentics in Tiel dat we constant open staan om bij te leren. Zowel tijdens elke behandeling als buiten werktijd tijdens intercollegiaal overleg en gedurende studiedagen. Wij doen ons werk echt op een serieuze manier. We nemen de tijd om vakkundig behandelingen uit te voeren en nemen liever een nieuwe collega aan dan dat we per behandelaar eigenlijk net teveel mensen willen helpen. Bovendien delegeren we waar mogelijk verrichtingen naar collega's zodat eenieder van ons team zoveel mogelijk kan doen waar die echt goed is en specifiek voor opgeleid. 

Betrokkenheid

Ons team voelt zich betrokken bij elkaar, de organisatie en het werk dat ze doen. We hebben passie voor mondzorg en voelen ons verantwoordelijk voor een optimale gebitsgezondheid van onze patiënten te zorgen. We zijn bovendien erg betrokken bij wat er bij hen leeft. We vragen door naar hun verwachtingen en wensen en zijn enorm gemotiveerd om hieraan te voldoen.

Communicatie vinden wij zeer belangrijk

Dienstbaarheid

Wij staan graag ten diensten van anderen. Wij zijn er als je ons nodig hebt in geval van pijn of spoed. We zijn zorgzaam, bescheiden en inlevend. Deze kenmerken passen zowel goed bij (mond)zorg als bij onze teamleden. Bij tandartspraktijk Prodentics in Tiel behandelen we niet voor niets mensen en niet alleen monden.

Humor

Humor leidt tot lachen. Bij Prodentics lachen we zelf graag en houden we er ook van om onze patiënten aan het lachen te maken. Wanneer we naast professioneel behandelen af en toe eens een grapje maken, ontstaat er een sfeer waarin het fijner is om bij de tandarts te zijn. Als team waarderen wij humor en gezelligheid daarom enorm. 

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!