Hoofdinhoud

Mondmedicentrum Tiel heeft een kersverse eigenaar: G.A. Munoz Reinoso, bij patiënten van Mondmedicentrum Tiel waarschijnlijk beter bekend als tandarts Gianfranco. Hij neemt het stokje over van Ron ter Bogt (de eigenaar van Mondmedicentrum), die zijn activiteiten afbouwt. Ook heeft de praktijk een nieuwe naam: Prodentics! 

Voor de patiënten verandert er overigens weinig. Gianfranco werkt al zeven jaar met veel plezier en toewijding in onze praktijk. Eerst deed hij dat alleen als tandarts, later ook als implantoloog. En vanaf nu dus met een grotere betrokkenheid: als eigenaar. “Ik ben erg blij met deze kans”, aldus Gianfranco enthousiast. “Die grijp ik dan ook met beide handen aan.” Ron ziet in Gianfranco een gedroomde opvolger “Gianfranco is een serieuze en goede tandarts. Een vertrouwd gezicht voor de patiënten. Ik draag de praktijk dan ook met veel vertrouwen in hem en het team over."

 

Dezelfde service, kwaliteit en werkwijze
Met Gianfranco aan het roer verandert er vooral iets op papier, want in praktische zin blijft nagenoeg alles hetzelfde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de locatie en ons telefoonnummer. Gianfranco: “Het vertrouwde team blijft ongewijzigd, waardoor ook onze service, kwaliteit en werkwijze hetzelfde zijn. Je blijft onze factuur ontvangen via Infomedics en je kunt nog steeds op donderdagavond bij ons terecht. Eigenlijk is de nieuwe naam en de nieuwe website het enige waar je echt iets van zult merken.”

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!