Hoofdinhoud

Plan binnen 2 minuten zelf een afspraak in onze behandelagenda via de internetagenda. Als je dit voor het eerst doet, dien je eerst jouw dossiernummer op te vragen. Klik op de link en voer je geboortedatum en e-mailadres dat bij ons bekend is in. Je ontvangt jouw dossiernummer dan direct in jouw mailbox. 

 

Afspraak maken internetagenda

 

Met spoed een afspraak maken

 

Stap 1: Klik op maak nieuwe afspraak

Stap 2: Kies de gezinsleden waarvoor je een afspraak wilt inplannen

Stap 3: Kies het soort afspraak dat je wilt plannen. Staat het soort afspraak dat je wilt plannen er niet bij? Bel ons om de afspraak in te plannen.

Stap 4: Kies een datum en tijd voor jouw afspraak. In zwart zie je beschikbare tijden bij jouw vaste behandelaar. In grijs zie je beschikbare tijden bij andere behandelaren.

Stap 5: Klik op bevestigen als je de afspraak die je op het punt staat te maken helemaal overeenkomt met jouw wensen. Je ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraak in je e-mail.

Formulier afspraak maken

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!