Hoofdinhoud

Plan binnen 2 minuten zelf een afspraak in onze behandelagenda via de internetagenda. Als je dit voor het eerst doet, dien je eerst jouw dossiernummer op te vragen. Klik op de link en voer je geboortedatum en e-mailadres dat bij ons bekend is in. Je ontvangt jouw dossiernummer dan direct in jouw mailbox. 

 

Afspraak maken internetagenda

 

Stap1: Kies de gezinsleden waarvoor je een afspraak wilt inplannen

Stap 2: Selecteer jouw behandelaar* (of geen voorkeur)

Stap 3: Kies een datum en tijd voor jouw afspraak

Stap 4: Klik op bevestigen als je de afspraak die je op het punt staat te maken helemaal overeenkomt met jouw wensen. Je ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraak in je e-mail.

 

*Als de behandelaar de afspraaksoort waarvoor jij een afspraak wilt inplannen niet zelfstandig uitvoert, kun je ook geen afspraak bij deze behandelaar inplannen via de internetagenda. Er komt dan een melding te staan; geen tijden beschikbaar. Selecteer een andere behandelaar of kies geen voorkeur om beschikbare afspraaktijden getoond te krijgen.

Formulier afspraak maken

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!