Hoofdinhoud

Immediaat implanteren ofwel ‘in een keer implanteren’ is de nieuwe standaard van implanteren en biedt vele voordelen. Immediaat implanteren houdt in dat in éen afspraak de tand of kies verwijderd zal worden die getrokken dient te worden en in dezelfde zitting het implantaat geplaatst wordt.

Een voordeel van immediaat implanteren is dat je minder vaak langs hoeft te komen bij tandartspraktijk Prodentics. Een ander voordeel van immediaat implanteren is dat we de behandeltijd van implanteren tot het moment van het plaatsen van een kroon verkorten van +- 6 naar +- 3 maanden. Het grootste voordeel vanuit tandheelkundig perspectief is het behoud van bot én weefsels. Dit zorgt voor een mooier en duurzamer eindresultaat wat vooral in de esthetische regio van groot belang is. Tot slot is er bij immediaat implanteren in de meeste gevallen geen tijdelijke (uitneembare) voorziening nodig. Dit betekent voor u sneller meer comfort en lagere kosten voor het behandeltraject.

 

Iets voor jou?

Ben je n.a.v. dit nieuwsbericht nieuwsgierig of immediaat implanteren bij jouw wensen en/gebitssuatie zou kunnen passen? 

 

Plan een intake afspraak in >

Immediaat implanteren

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!