Hoofdinhoud

Wist je dat je niet ingeschreven hoeft te staan als patiënt van Prodentics om implantaten te kunnen krijgen? Tandarts-implantoloog Gianfranco implanteert ook op verwijzing van collega tandartsen uit Tiel en omgeving. In samenspraak en samenwerking met joue vaste tandarts krijg je een implantaatbehandeling op maat. 

Afhankelijk van welke voorziening er op het implantaat of de implantaten komt (kroon, brug, klikgebit) is het mogelijk dat jouw tandarts je verwijst naar Prodentics voor het plaatsen van een of meerdere implantaten (de tandwortels van titanium of zirkonium) en dat jouw vaste tandarts de rest van de behandeling; stap (4), 5, 6 zelf uitvoert. Informeer bij je tandarts naar de mogelijkheden en werkwijze of neem contact op met Prodentics voor een intake (initieel onderzoek implantologie).

 

Alles over implantaten >

 

Ps. jouw tandarts kan voor verwijzing naar Prodentics gebruik maken van het verwijsformulier.

Tandarts-implantoloog Gianfranco Munoz Reinoso van Prodentics

Kunnen wij je helpen?

Heb je last van je gebit? Kun je niet pijnvrij eten of drinken? Wil je graag een mooiere glimlach? Wil je advies van een van de professionele en betrokken tandartsen of mondhygiënisten van Prodentics? Wij helpen je graag!